Over ons

Wie zijn wij?

Project + Contract is ontstaan uit Canoy bv en opgericht door mr. C.A.G. (Carina) Canoy, die sinds 1998 zelfstandig werkzaam is en ruime ervaring heeft op het gebied van vastgoed gerelateerd project-, proces-, contract- en programma management en juridisch advies
http://www.linkedin.com/in/carinacanoy

Project + Contract is een klein specialistisch bedrijf, dat diensten aan kan bieden op het gebied van vastgoedprojecten doordat zij kan beschikken over een netwerk van mensen met zowel een theoretische als praktische achtergrond en expertise op het gebied van project-, proces-, contract- en programmamanagement en juridisch advies.

Wij zijn actief bij projecten waarbij veranderingen plaatsvinden in de organisatie, huisvesting, gebiedsontwikkeling, aanbesteding etcetera. We zorgen ervoor dat uw project wordt begeleid door goed gekwalificeerd personeel, dat luistert naar u als opdrachtgever en dat projecten zelfstandig naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever uitvoert.

Project + Contract is een ervaren, dynamische onderneming die zich richt op innovatief en integraal management en advies met betrekking tot vastgoed.
We zijn creatief en kijken vooral naar de mogelijkheden en het minimaliseren van (integrale) risico’s; dit komt tot uiting in onze manier van managen en contracteren.

Project + Contract levert “Specialisten met daadkracht”.
Ons netwerk bestaat uit gedreven mensen die op een professioneel niveau met elkaar overleggen, elkaar aanvullen en respecteren; specialisten op het gebied van management, contracten, financiën en techniek. Een klein, slagvaardig en betrokken team, die elkaar waar nodig bijstaan; de ideale combinatie van flexibiliteit enerzijds en continuïteit anderzijds.

Typering Project + Contract

  • Creatief, flexibel en slagvaardig
  • Eigentijds en dynamisch met oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen
  • Onafhankelijk, integer en transparant
  • Servicegericht met persoonlijke aandacht
  • Goede terugkoppeling en rapportage

Lidmaatschappen / Links